ALLES OVER SELFPUBLISHING

Alles over selfpublishing in binnen- en buitenland, met nadruk op Noord Europa

Na het succes van het 20BooksHolland® symposium in Rotterdam, organiseren we op 15 en 16 april 2023 een internationaal tweedaags congres in Amsterdam.

Maak werk van je schrijfcarrière. Schrijf je nu in! [Klik hier]

20BooksHolland®2023 biedt een uitgebreid programma met internationaal bekende bestseller auteurs. Ervaren selfpublishers uit Duitsland, Engeland, Nederland en de USA die hun tips & tricks delen en vertellen hoe zij hun succes hebben bereikt op hun eigen èn de internationale (boeken)markt.
Dankzij de vele informatieve simultaan sessies, workshops, de markt en thema bijeenkomsten, is er een schat aan informatie die je op weg helpt een grotere, internationale, groep lezers te bereiken. Maar, wees gerust, er is ook meer dan genoeg informatie over het schrijfproces, schrijven in series etc.
Kortom: twee dagen vol inspiratie!

PROGRAMMA

Beide dagen beginnen en eindigen met een keynote lezing in de grote zaal. Gedurende de dag vinden in vier zalen gelijktijdig lezingen, workshops en thema (groep) bijeenkomsten plaats; daarnaast is er een informatiemarkt waar professionele bedrijven hun diensten aanbieden (en waar sprekers en deelnemers hun eigen boeken kunnen verkopen) en, als je even geen zin hebt om het officiële programma te volgen, voldoende ruimte om (onder genot van een gratis kopje koffie of thee) met andere deelnemers te kletsen.
Lezingen en workshops duren circa 45 minuten, met voldoende tijd om vragen te stellen. Aan het einde van de dag sluiten we af met een forum waar alle sprekers aan deelnemen zodat je (alsnog) alles kunt vragen wat je eerder bent vergeten.
Zaterdag stellen we, na het forum, het podium ter beschikking aan The Indie Awards.

Hieronder het programma met 28 lezingen / workshops en zes thema bijeenkomsten (stand per 29 maart). Let op: [NL] / blauwe blokken, betekent alleen lezing in het Nederlands! Alle andere bijeenkomsten zijn in het Engels. Klik hier en bekijk de informatie van de sprekers en lezingen.

Op de onderstaande plattegrond kun je alvast zien waar de betreffende zalen zijn. Er is voldoende tijd tussende lezingen om naar een andere zaal te gaan, zelfs al bevindt deze zich aan de andere kant va het gebouw.
Alle Keynote Lezingen / plenaire sessies vinden plaats in de Studio.

LOCATIE

Het congres vindt plaats in het Planetarium Meeting Center gelegen aan de rand van Amsterdam, midden in het groene hart van het Gaasperpark (waar in 1982 de Floriade plaats vond) en op 20 minuten rijden vanaf Schiphol. De locatie is zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer eenvoudig te bereiken.
De locatie beschikt over een ruim parkeerterrein waar je voor € 10,00 een hele dag kunt parkeren.
In de directe omgeving zijn er verschillende hotels in allerlei prijsklassen. Bekijk hier de mogelijkheden.

ADRES:
Kromwijkdreef 11, 1108 JA Amsterdam (Tel: 020-6518585).
Website: www.planetariumamsterdam.nl
Voor informatie en de routebeschrijving (met auto of OV) klik je hier.

HOTEL ACCOMMODATION
We hebben geen speciale korting in een bepalad hotel. Via de website www.trivago.com kun je snel en eenvoudig alle accommodaties in en rond Amsterdam bekijken. Of boek een van de vele AirBNBs! (P.S. Het Campaile hotel ligt direct naast het congrescentrum!)

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Wat is er nog meer te doen? Of misschien moeten we zeggen: wat kun je niet doen in Amsterdam?
De wereldberoemde grachten, het Rijksmuseum met Rembrandt’s “Nachtwacht“, honderden winkeltjes, restaurants… Je hoeft je ook na het congres niet te vervelen! Bekijk alle mogelijkheden op de website van het Amsterdam Visitor Centre.

INSCHRIJVEN

Schrijf je in voor twee dagen vol inspiratie! Je kunt je inschrijven voor het gehele congres of voor één specifieke dag. De deelname prijs is inclusief koffie, thee èn lunch.
De inschrijving is beperkt tot maximaal 250 deelnemers!
Maak werk van je schrijfcarrière, schrijf je nu in! [Klik hier]


Prijzen:
1 dag (Zaterdag 15 òf Zondag 16 april): € 125,- per dag.
2 dagen: € 225,- voor beide dagen.
Let op: je inschrijving is pas definitief nadat wij de betaling hebben ontvangen. Je factuur is tevens je deelnamebewijs.
CONTACT

Voor up-to-date informatie over 20BooksHolland®2023, of om contact te leggen met andere bezoekers, kun je je aanmelden op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/20booksholland
Nog meer vragen? Mail ons via: service@transfiction.nl

TOT ZIENS OP 20BooksHolland®2023!

en_USEnglish